Nje Model Shpall Vetëvrasjen në Facebook

Go down

Nje Model Shpall Vetëvrasjen në Facebook Empty Nje Model Shpall Vetëvrasjen në Facebook

Post  Kushtrim on Mon Feb 23, 2009 10:42 pm

Një burrë i moshës 30 vjecare Paul Zolezzi, dikur model përdori rrjetin social të faqes Facebook për të treguar se ai do ta vras vetën(trupi i tij u gjend i varur afër "Monkey Bar" në Brooklyn.

Statusi i tij shkruante: "I lindur në San Francisko,u shëndërrua në yll fluturues gjithkah, dhe përfundoj jetën e tij në Brooklyn...Dhe nuk kërkoj më shumë"
Nëna e tij Stephanie Zolezzi, thotë për Daily News se: "Ai me siguri ka dashur të përkujtohet në njv mënyrë madhështore, ta bëj dramatike"
Në janar përderisa qëndronte në Oregon ai kishte shkruar: "Paul do të jet njeriu i parë që do ta var veten, në rrugën jashtë Portland-it"

Nëna e tij e cila u desh të ballafaqohet edhe me vetëvrasjen e babait të Paulit (i cili u hodh nga ura "Golden Gate") përshkruajti rolin që Facebook ka filluar të luaj për disa njerz:"Mund të them se njerëzit po bëhen aq të vetmuar, aq të Iluzinuar, saqë krejt qka dëshirojnë të bëjnë është të përkujtohen"

Kushtrim
Moderator
Moderator

Number of posts : 10
Registration date : 2009-01-26

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum