Ide rreth zhvillimit të mëtejshëm të forumit të Rilindjes

Go down

Ide rreth zhvillimit të mëtejshëm të forumit të Rilindjes Empty Ide rreth zhvillimit të mëtejshëm të forumit të Rilindjes

Post  Kushtrim on Wed Feb 11, 2009 1:42 am

Shqiptari(administratori i forumit) dhe unë kemi vendosur që të punojmë ne këtë forum së bashku për zgjerimin dhe zhvillimin sa më të mirë të tij. Edhe pse duket diçka e thjesht kjo kërkon Ide

Atëherë nuk do ta zgjas shumë,ajo që na nevojitet më së shumti tani është, idetë e juaja për:

1. Mënyrën e sjelljes së anëtarëve të rinj në këtë forum (pasi kemi vetëm afërsisht 10 anëtarë të regjistruar)

dhe

2. Ide rreth Kategorizimit të Temave dhe nën-forumeve

Flm atyre qe ndihmojn Laughing

-P.S. MUND TË SHFAQNI ÇFARËDO IDEJE TJETËR QE KA TË BËJË ME ZHVILLIMIN DHE ZGJERIMIN E FORUMIT "RILIDNJA".

Kushtrim
Moderator
Moderator

Number of posts : 10
Registration date : 2009-01-26

View user profile

Back to top Go down

Ide rreth zhvillimit të mëtejshëm të forumit të Rilindjes Empty Re: Ide rreth zhvillimit të mëtejshëm të forumit të Rilindjes

Post  EmpressTina on Sat Feb 28, 2009 11:36 pm

Kushtrim wrote:Shqiptari(administratori i forumit) dhe unë kemi vendosur që të punojmë ne këtë forum së bashku për zgjerimin dhe zhvillimin sa më të mirë të tij. Edhe pse duket diçka e thjesht kjo kërkon Ide

Atëherë nuk do ta zgjas shumë,ajo që na nevojitet më së shumti tani është, idetë e juaja për:

1. Mënyrën e sjelljes së anëtarëve të rinj në këtë forum (pasi kemi vetëm afërsisht 10 anëtarë të regjistruar)

dhe

2. Ide rreth Kategorizimit të Temave dhe nën-forumeve

Flm atyre qe ndihmojn Laughing

-P.S. MUND TË SHFAQNI ÇFARËDO IDEJE TJETËR QE KA TË BËJË ME ZHVILLIMIN DHE ZGJERIMIN E FORUMIT "RILIDNJA".

Sa përketë të sjellim anëtarë të rinj në forumin që e keni hapur mendoj personalisht se shkon kohë kohë pasi që kam qen dhe unë një herë moderatore te një faqes tjetër. Duhet të i informojmë njerëzit që i njohim dhe të i pyesim për interesimin e anëtarësimin e kësaj faqe (Levizjes, LRK). Por dhe pasi që Levizja, LRK, ka hapur një account në YouTube dhe ka postuar një video rreth lëvizjes besoj që do arrijmë qellimin tonë. Siç dhe shohim për tani jemi rreth 23 anëtarë apo jo? Por duhet të vazhdojmë të postojmë video interesante dhe në atë mënyrë të jua ofrojmë shqipëtarëve një mundësi që të vijnë tek faqja jonë dhe të bëhen anëtarë e levizjes sonë. Një video nuk mjafton për t'na kujtuar - duhët më shum të postojmë. E sapërket temave nuk e di lol!
Shpresoj që ju ka ndihmuar së paku kjo përgjigja ime kurse nuk kam ideja të tjera për momentin por do t'ju lajmroj nësë më kujtohet diçka dhe më mirë Very Happy
EmpressTina
EmpressTina
New User
New User

Number of posts : 3
Age : 28
Registration date : 2009-02-28

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum