Te pafajshem.Orgen Hasanbegaj dhe Luan Halili pafajsi

Go down

Te pafajshem.Orgen Hasanbegaj dhe Luan Halili pafajsi

Post  labivlor on Mon Feb 16, 2009 10:22 pm

Gjykata e Shkallës së Parë Gjirokastër vendosi pushimin e çështjes ndaj dy të rinjve të fshatit Toç të Tepelenës, Orgen Hasanbega dhe Luan Halili, të cilët ishin nën akuzën e Prokurorisë për “organizim të paligjshëm të tubimeve”.

Gjyqtari Shkëlqim Mustafa, i rrëzoi të gjitha akuzat e ngritura nga prokuroria e Gjirokastrës. Ai vijoi të thotë se çdo shtetas gëzon të drejtën e protestës paqësore. “Prokuroria e Gjirokastrës duhet ta kishte pushuar çështjen vet, pasi dy të pandehurit Orgen Hasanbejka dhe Luan Halili nuk kanë konsumuar asnjë vepër penale”, tha gjyqtari Mustafa.

“Për sa më sipër, Gjykata e Shkallës së Parë Gjirokastrës vendosi që dy të pandehurit të lirohen nga akuzat e ngritur nga prokuroria dhe të gjitha shpenzimet operative i ngarkohen organit të akuzës”, shpalli gjyqtarit të çështjes.

labivlor
Moderator
Moderator

Number of posts : 5
Registration date : 2009-02-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Te pafajshem.Orgen Hasanbegaj dhe Luan Halili pafajsi

Post  Kushtrim on Sun Feb 22, 2009 9:40 pm

Do te mungonte fajsimi i tyre Per kete qeshtje dhe ky do ishte kulmi huh... Mad

Kushtrim
Moderator
Moderator

Number of posts : 10
Registration date : 2009-01-26

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum